Eladó Lakás
114 millió Ft
Fényképes bejárás

A képekre kattintva megtekintheti azok nagyfelbontású változatát.

Videós bejárás

Az ingatlanról videós bejárás is készült, amely a mozgásnak köszönhetően a fényképeknél jobban tudja érzékeltetni az ingatlan adottságait, a terek nagyságát és az alapvető hangulatot. Az alábbi képre kattintva elindul ez a videó, javasoljuk a teljes képernyős megtekintést a részletek érdekében.

Rövid bemutatás

Budapest, V. kerültbe, közel a Ferenciek teréhez, az Irányi utcában eladó egy II. emeleti, ERKÉLYES, 74-nm-es, 3 szobás nagypolgári lakás.
A lakás lakberendező által megtervezett, luxus minőségű termékekkel felújított.
A fényes felületű konyhabútor BOSH márka gépekkel lett felszerelve. Új fa nyílászárók kerültek beépítésre, olasz prémium kategóriás hidegburkolatok, valamint német csaptelepek találhatóak, zuhanykabin edzett üveg falazatot kapott. Duál hűtő-fűtő klíma került kiépítésre.
Közös költség: 25 000 Ft, amely tartalmazza a fűtési díjat!
Ha szeretne esténként a belváros sétálni, exkluzív éttermekben vacsorázni, de mégis csendes utcában lakni, akkor ez a lakás kiváló választás!
Továbbá érdemes figyelembe venni, hogy életminőség szempontjából a lehető legjobb választás ez a kerületrész, egészségügyi ellátást a méltán híres BLESZ (Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat) biztosítja, folyamatos zöldterületi közterek kerülnek kialakításra.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon vagy írjon bizalommal!
---
A 74 sqm quality Upper middle class apatment with balcony, consisting of 3’rooms is for sale int he 5th district of Budapest on Irányi street, near Ferenciek tere. The flat is on second floor of the building. The apartment has been renovated with luxury quality products designed by interior designer.
The glossy kitchen furniture was equipped with BOSH brand machines. New wooden doors and windows have been installed, the cold coverings are Italian made premium category as well as German faucets, and the shower cabin has tempered glass masonry. A dual cooling-heating air conditioner has been installed.
Common cost: 25,000 HUF, which includes the heating fee!
If you want to have a walk downtown in the evenings, dine in exclusive restaurants, but still live in a quiet street, this apartment is a great choice!
If you are interested, please call or write with confidence! Do not hesitate to contact me.

Részletes paraméterek

Az ingatlan az alábbi részletes paraméterekkel rendelkezik:

  • Ingatlan típusa: lakás
  • Építés éve: 1910
  • Építőanyag: tégla
  • Ingatlan állapota: felújított
  • Épület állapota: felújított
  • Ingatlan össz.területe: 74
  • Emelet: 2
  • Szobák száma: 3
  • Fűtés: házközponti
  • Fekvése: északkelet
További információk

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné azt megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Kapcsolat