Szolgáltatásaim

Az alábbi szolgáltatásokat kínálom kedves Leendő és meglévő Ügyfeleimnek profi és megbízható partnerekkel együttműködve.

Ma már a prémium minőségű hirdetés elkészítése, amely kiemeli az ingatlant a túlkínálatból nélkülözhetetlen.

A professzionális ingatlanfotózás, a 360 fokos ingatlanséta, illetve a videó készítés, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a vevők az Ön ingatlanára legyenek kíváncsiak a több ezer hirdetés közül.

Az alábbi területeken dolgozom kiemelten: Csömör és vonzáskörzete.

Megbízási díjam: 3% bruttó (nagyértékű ingatlanok esetében egyedi ajánlat).

Megbízás időtartama: 3-12 hónap.

A sikeres értékesítés érdekében számos extra szolgáltatást is tudok biztosítani Megbízóim számára, amelyek költségét sikerdíjam tartalmazza.

Alapszolgáltatások

A sikeres értékesítési folyamathoz az általam minimálisan szükségesnek tartott feladatokat, teendőket tartalmazza a kínált alapszolgáltatás csomag, melyek a következők:

• Személyes beszélgetés – lehetőség szerint az eladásra/kiadásra kerülő ingatlanban

• Szóbeli értéktanácsadás, egyeztetés

• Ingatlan felmérése (lézeres távolságmérővel)

• Méretarányos alaprajz készítés (digitális)

• Professzionális fotók készítése

• Tulajdoni lap lekérése

• Hirdetési szöveg megírása

• Ingatlan meghirdetése különböző portálokon

• Ingatlan kiajánlása kereső ügyfelek számára

• Ingatlan személyes bemutatása

• Vételi ajánlat egyeztetése, ártárgyalás lebonyolítása

• Adásvétel egyeztetése, megszervezése, előkészítése

• Birtokbaadásban segítség nyújtás


HDR fotók

Ingatlan eladás meghirdetése esetén rendkívül fontos, hogy az ingatlanról éles, igényes képek készüljenek, hogy azok hűen bemutassák annak egyediségét, adottságait és azt a vevő számára vonzóvá tegyék.

Fotográfus végzettségem segít a minőségi fényképek készítésében, hiszen egy hirdetési felületen ezek ragadhatják meg először a potenciális vevők figyelmét.

Home Staging

A hirdetési portálokon a fényképeknek nagy szerepük van, hiszen a fő kereső paraméterek beállítása után a fényképek alapján döntik el az érdeklődők, hogy megtekintsék-e az ingatlant.

Fontos kiemelni Home Staging – azaz az ingatlan „színpadra állítása” – szolgáltatásunkat, ami hazánkban teljesen új és szinte egyedülálló a piacon. A mindenki számára jól ismert előtte-utána képek jól mutatják mennyit is számít az, ha szakavatott kezek készítik fel az ingatlant értékesítésre.

Szakképzett lakberendezőnk textíliákkal, szőnyegekkel, kiegészítőkkel visz harmóniát az otthonába, hogy az a legszebb arcát mutassa a kamerának. Üres ingatlan esetben be is bútorozzuk(!) az ingatlant, hogy otthonosabb képet mutasson.

Akár berendezett lakás esetén is nagyon hasznos lehet felkészíteni az ingatlanokat az értékesítésre, átrendezem, plusz “kellékekkel” színesítem, vagy akár új kisbútorok elhelyezésével emelem az ingatlan színvonalát.

Ezekkel az eszközökkel érhetjük el, hogy az Ön ingatlanának eladása a lehető leghatékonyabb legyen. És nem utolsó sorban, számomra is öröm és kihívás így dolgozni.

Videó bemutatók

A minőségi fényképeken túl egy látványos interaktív alternatíva, remek megoldás lehet egy figyelemfelkeltő videó az ingatlanról. Vannak olyan lakások, házak, melynek bemutatása a leendő vevő számára egy rövid, átfogó videóval még több információt nyújt.

A folyamat során kiváló szakmai együttműködő partnerem segítségével professzionális HD minőségű videó-felvételek készülnek otthona belső helyiségeiről, külső környezetéről és mindezt összevágva, egy kisfilmmel tud hozzájárulni a sikeres eladáshoz. Egyes ingatlanokhoz drónos videó-felvétel is készíthető.

Úgy gondolom, hogy ez a lépés az egyik legerősebb marketing eszköz jelenleg az ingatlan eladásához.

360 fokos ingatlanséta

A Megbízó számára azért fontos, mert szűri a vevőkört, így tényleg csak az látogat el az otthonába, akinek komolyak a szándékai. Az érdeklődőknek pedig olyan élményt nyújt, mintha személyesen ott lennének az ingatlanban, és időkorlát nélkül elidőzhetnek a belső terekben.

Segítségével nincsenek beláthatatlan sarkok és felesleges időpont egyeztetések. Pandémia idején kifejezetten hasznos szolgáltatásnak bizonyult.

3D realisztikus látványtervek

Elsősorban újépítésű ingatlanokhoz ajánlom, vagy olyan ingatlanokhoz, amelyek bútorozatlanok, vagy felújítást igényelnek.

Ennek a hihetetlenül élethű, fotó-realisztikus technikának köszönhetően, a több éves tapasztalattal rendelkező Szabó Ildikó Angéla lakberendező segítségével virtuálisan rendezzük be az ingatlant.

3D alaprajzok

Elengedhetetlen, hogy az ingatlanokról készüljön egy precíz, pontos, méretarányos alaprajz minimum 2D -s változatban. Ez segít a leendő vevőknek átlátni a tereket, hogy milyen helyiségekből áll az adott lakás vagy ház, hogyan kapcsolódnak az egyes helyiségek egymáshoz, milyen a benapozása.

Ennek egyik magasabb szintű és látványosabb megoldása, ha mindez 3D-ben is elkészül. Az alaprajzaim lézeres távolságmérővel mért, pontos adatok alapján készülnek.

Kiegészítő szolgáltatások

• Jogi segítség - megbízható, leinformáható ingatlanjogász partnerem támogatását, segítségét kérhetik az ingatlanokhoz kapcsolódó jogi kérdések esetében (meghatalamazások, használati megosztás készítése, adás-vételi szerződések elkészítése, stb.)

• Energetikai tanúsítvány - 2012. 01. 01-je óta minden eladásra kerülő ingatlanra kötelező energetikai tanúsítványt készíteni. Együttműködő partnerünk akár 24 órán belül elkészíti a dokumentumot.

• Hitel és CSOK tanácsadás - Bankfüggetlen hiteltanácsadó partnereim segítenek a vevők hitel és CSOK ügyintézésben akár hitel előminősítéssel és ennek a fontos információnak a birtokában már sokkal nyugodtabban tehet ajánlatot a kiszemelt ingatlanra. A bankok konstrukciói eltérnek egymástól és így biztos, hogy könnyebb lesz a döntés bank választáskor.

Kapcsolat