Eladó Ikerház
124.9 millió Ft
Fényképes bejárás

A képekre kattintva megtekintheti azok nagyfelbontású változatát.

Videós bejárás

Az ingatlanról videós bejárás is készült, amely a mozgásnak köszönhetően a fényképeknél jobban tudja érzékeltetni az ingatlan adottságait, a terek nagyságát és az alapvető hangulatot. Az alábbi képre kattintva elindul ez a videó, javasoljuk a teljes képernyős megtekintést a részletek érdekében.

Rövid bemutatás

Csömörön, Szőlőhegy egyik legszebb utcájában eladásra kínálunk egy 2018. évben épült újszerű, minőségi anyagokkal épített, kertész által tervezett parkosított kerttel rendelkező egyszintes 103 m2 nagyságú ikerházat.

Előszobába belépve egy egyedileg ide gyártott szekrény fogadja az érkezőt, valamint innen nyílik minden helyiség. Tovább haladva innen nyílik a tágas amerikai konyhás nappali. A fényes felületű konyhabútor minőségi beépített gépekkel lett felszerelve. Széles tolóajtón léphetünk ki a 29 m2 nagyságú teraszra, illetve a gondozott kert innen is megközelíthető.

A nappalin kívül 3+1 fél szoba található (13 m2, 11 m2,9 m2,7 m2), valamint egy zuhanyzós, kádas, toalettel ellátott tágas fürdőszoba; és még egy külön toalett.

A beépített bútorok a vételár részét képezik (konyha, előszoba-, nappali szekrény, a fürdőben és szobában található beépített szekrények)

A ház fűtéséről kondenzációs kazán gondoskodik padlófűtéssel és radiátorokkal ellátva, valamint kandalló adja a meghitt meleget. A házban hőszivattyú mennyezeti befúvó rendszerrel megoldott a hűtés-fűtés. A házon napelemes rendszer került kiépítésre, mely a ház teljes villamos energia fogyasztását fedezi.

Minden szobában a nyílászárók alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.

Az 515 m2-es telken parkosított kert lett kialakítva, sziklakerttel, szalonnasütögető hellyel, füvesített területtel, valamint egy kis faház is található a kerti szerszámok tárolására. A kert locsolásáról automata öntözőrendszer gondoskodik.

Két autó számára alkalmas beálló található az udvaron belül. Elektromosan nyitható kétszárnyú bejárati kapu gondoskodik a kényelemről. Valamint applikációról vezérelhető kamera is fel van szerelve, a ház biztonságáról kiépített rendszer gondoskodik.

Az ingatlan Csömörön belül rendkívül jó helyen található, busz, főtér, bolt 5 percen belül elérhető.

Ha szeretné egész évben úgy érezni magát, mintha nyaralna, akkor itt a remek lehetőség!

Jöjjön nézze meg velem ezt a csodálatos házat!

Részletes paraméterek

Az ingatlan az alábbi részletes paraméterekkel rendelkezik:

 • Ingatlan típusa: ikerház
 • Építés éve: 2018
 • Építőanyag: tégla
 • Ingatlan állapota: újszerű
 • Épület állapota: újszerű
 • Ingatlan össz.területe: 103
 • Telek mérete: 515
 • Emelet: 0
 • Szobák száma: 4+1
 • Fűtés: kondenzációs kazán, padlófűtéssel, kandalló, hőszivattyú mennyezeti befúvó
 • Fekvése: északnyugat
 • Parkolás: udvari beálló
További információk

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné azt megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Kapcsolat