Eladó Családi ház
130 millió Ft
Fényképes bejárás

A képekre kattintva megtekintheti azok nagyfelbontású változatát.

Videós bejárás

Az ingatlanról videós bejárás is készült, amely a mozgásnak köszönhetően a fényképeknél jobban tudja érzékeltetni az ingatlan adottságait, a terek nagyságát és az alapvető hangulatot. Az alábbi képre kattintva elindul ez a videó, javasoljuk a teljes képernyős megtekintést a részletek érdekében.

Rövid bemutatás

Csömör természetközeli, csendes utcájában eladásra kínálunk egy 780 m2-es telken lévő 2020. évben épült újszerű, minőségi anyagokkal épített egyszintes 100 m2 nagyságú családi házat.

A főbejáraton keresztül az előszobába, majd közlekedőbe lépünk, innen nyílik minden helyiség.
A tágas, amerikai konyhás nappali (35 m2), méltó tere lehet a meghitt családi beszélgetős étkezéseknek. A konyhából nyílik egy kamra. A nappalin keresztül is megközelíthető a 40 m2 nagyságú terasz és az udvar.
A nappalin kívül 4 szoba (11 m2, 8 m2, 8 m2, 7 m2) lett kialakítva. A hálószobán keresztül egy 12 m2 teraszra illetve az udvarra juthatunk ki. A tágas fürdőszoba sarokkáddal, zuhanyzóval, toalettel ellátott és egy külön helységben még egy külön toalett található, ezen kívül egy kazánház/mosókonyha is helyt kapott, aminek külön kijárata is van az udvarra.

A kellemes hőérzetet kondenzációs kazánnál működtetett, radiátorok és a hideg burkolatos helyiségekben plusz padlófűtés biztosítja.. A ház 15 cm dryvit szigetelést kapott, valamint napelemmel ellátott, ezáltal a lakás fenntartási költsége igen kedvező, a nyílászárók 3 rétegű ablakkal ellátottak, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek.

Hatalmas előnye a háznak hogy energiahatékony, földszintes, nem kell lépcsőzni, ez manapság igen keresett, de elég ritka!

Tehát ha szeretne lépcsőmentesen, kényelmesen élni, nyaranta mezítláb a saját kertjében olvasgatni, kávézni, pihenni, vagy akár a barátokkal grill partizni, akkor javaslom, jöjjön és minél előbb tekintse meg ezt a csodás otthont!

Részletes paraméterek

Az ingatlan az alábbi részletes paraméterekkel rendelkezik:

  • Ingatlan típusa: családi ház
  • Építés éve: 2020
  • Építőanyag: tégla
  • Ingatlan állapota: újszerű
  • Ingatlan össz.területe: 100
  • Telek mérete: 780
További információk

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné azt megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Kapcsolat