Eladó Lakás
84,4 millió Ft
Fényképes bejárás

A képekre kattintva megtekintheti azok nagyfelbontású változatát.

Videós bejárás

Az ingatlanról videós bejárás is készült, amely a mozgásnak köszönhetően a fényképeknél jobban tudja érzékeltetni az ingatlan adottságait, a terek nagyságát és az alapvető hangulatot. Az alábbi képre kattintva elindul ez a videó, javasoljuk a teljes képernyős megtekintést a részletek érdekében.

Rövid bemutatás

VII. kerületben, Klauzál téren eladó egy II. emeleti 90nm-es, 5 szobás, igényesen felújított lakás.

LAKÁS JELLEMZŐI: A biztonsági ajtón belépve érkezünk az amerikai konyhás nappaliba, Innen balra nyílik az első szoba, aminek az ablaka a csendes kis udvarra néz. Folyosóról nyílik kettő különálló fürdőszoba, valamint a folyosó végén egy harmadik mellékhelyiség. A nappaliból közelíthető meg a másik 4 teljesen külön bejárattal rendelkező szoba, aminek az ablakai a Csányi utcára néznek, ezzel biztosítva a tökéletes nyugalmat és harmóniát ennek a csodálatosan felújított luxus lakásnak. A lakásban a legmodernebb, távolról is vezérelhető hőszivattyús fűtő, hűtő technológia lett beszerelve, ami egyben is és külön is tudja szabályozni a szobák hőmérsékletét. Gépi hővisszanyerő szellőztető berendezés szolgálja a gazdaságos működést, amivel csukott ablakoknál is friss levegő árad a lakásba. A folyamatos melegvízellátást a hőszivattyú mellett, még egy 100 literes különálló víztartály is biztosítja. A vételár a teljes berendezést, bútorzatot is tartalmazza, ezzel is segítve az azonnali kiadás lehetőségét. Az ingatlan egy tökéletes otthon, de ezek mellett kiváló befektetés lehet rövidtávú lakáskiadásra, irodának, vagy akár szolgáltatás részére, ez esetben a nappaliból könnyedén váróterem kialakítható.

KÖLTSÉGEK: A közös költség jelenleg 28.000 Ft mely tartalmazza a szemétszállítást, takarítást, biztosítást és a ház felújítási alapját. A hőszivattyúnak köszönhetően a rendkívül kedvező villany és vízhasználat egyedi mérőóra alapján fizetendő, amely átalány 7.000 Ft

A Blaha Lujza téri tömegközlekedési csomópont mindössze 10 perc sétára található, ami rendkívül jó megközelítést kínál a lakásnak. A Deák tér ugyanúgy 10 perc gyalogútra. Több közeli park és múzeum is gondoskodik a kellemes kikapcsolódásról, valamint az éjszakai élet szerelmesei is pár sarokra vannak kedvenc elfoglaltságuktól. Ha szeretne esténként a belváros sétálni, exkluzív éttermekben vacsorázni, de mégis csendes utcában lakni, akkor ez a lakás kiváló választás!

---
In the 7th district on Klauzál square for sale a 90sqm, 5 rooms fully renovated apartment on the 2nd floor.

FEATURES OF THE APARTMENT: After entering the apartment through the security door, we arrive in the living room with american kitchen dining room.
The first room opens to the left from here, with a window overlooking the quiet little courtyard.
Opens from the hallway two separate bathrooms and a third toilet.

From the living room you can access the other 4 rooms with completely separate entrances.
Their windows overlook Csányi street, thus ensuring the perfect peace and harmony of this wonderfully renovated luxury apartment.

The apartment is equipped with the most modern, remotely controlled heat pump heating and cooling technology, which can control the temperature of the rooms all at the same time or separately. Mechanical heat recovery ventilation equipment serves the economical operation, with which fresh air flows into the apartment even with the windows closed. A separate 100-liter water tank provides a continuous hot water supply, in addition to the heat pump. The purchase price also includes all the equipment and furniture, thus helping the possibility of immediate renting.
The property is a perfect home, but in addition to these, it can be an excellent investment for short-term rental, office or even service, in which case a living room can easily be turned into a waiting room.

COSTS: The common cost is 28,000 HUF, which includes garbage collection, cleaning, insurance and the basis for renovating the house.

Thanks to the heat pump, the extremely favorable electricity and water usage is paid on the basis of individual meters.
The Blaha Lujza square’s public transport hub is only 10 minutes away on foot, offering extremely good access to the apartment. Deák Square is also a 10-minute walk away.
There are also several nearby parks and museums to keep you entertained, and the nightlife lovers are also just around the corner from their favorite pastimes
If you want to around the downtown in the evenings, dine in exclusive restaurants, but still live in a quiet street, this apartment is a great choice!

Részletes paraméterek

Az ingatlan az alábbi részletes paraméterekkel rendelkezik:

 • Ingatlan típusa: lakás
 • Építés éve: 1940
 • Építőanyag: tégla
 • Ingatlan állapota: felújított
 • Épület állapota: közepes
 • Ingatlan össz.területe: 90
 • Emelet: 2
 • Szobák száma: 5
 • Fűtés: hőszivattyú
 • Fekvése: nyugat
 • Parkolás: utcán
További információk

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné azt megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Kapcsolat